Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Title: Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази
Other Titles: Исследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазы
Authors: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Лобачёва, Н. Л.
Shanina, O. N.
Lobacheva, N. L.
Keywords: целіакія
безглютенове борошно
трансглютаміназа
целиакия
безглютеновая мука
трансглютаминаза
Issue Date: 2012
Citation: Шаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова.
Abstract: Отримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази.
Description: Получены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.