Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Title: | Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази |
Other Titles: | Исследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазы |
Authors: | Шаніна, О. М. Лобачова, Н. Л. Шанина, О. Н. Лобачёва, Н. Л. Shanina, O. N. Lobacheva, N. L. |
Keywords: | целіакія безглютенове борошно трансглютаміназа целиакия безглютеновая мука трансглютаминаза |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Шаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова. |
Abstract: | Отримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази. |
Description: | Получены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження іонозвязувальної здатності білків безглютенового борошна.pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.