Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Title: Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази
Other Titles: Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы
Authors: Шаніна, Ольга Миколаївна
Лобачова, Надія Леонідівна
Шанина, Ольга Николаевна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Shanina, Olga Nikolaevna
Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
Keywords: ферментні препарати
хлібобулочні вироби
безглютенові вироби
ферментные препараты
хлебобулочные изделия
безглютеновые изделия
Issue Date: 2014
Citation: Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014
Abstract: Проведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.
Description: Проведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.