Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Title: | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази |
Other Titles: | Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы |
Authors: | Шаніна, Ольга Миколаївна Лобачова, Надія Леонідівна Шанина, Ольга Николаевна Лобачёва, Надежда Леонидовна Shanina, Olga Nikolaevna Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
Keywords: | ферментні препарати хлібобулочні вироби безглютенові вироби ферментные препараты хлебобулочные изделия безглютеновые изделия |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014 |
Abstract: | Проведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів. |
Description: | Проведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази.pdf | 427,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.