Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShanina, O.-
dc.contributor.authorDomahina, M.-
dc.contributor.authorLobacheva, N.-
dc.contributor.authorШаніна О.-
dc.contributor.authorДомахіна М.-
dc.contributor.authorЛобачова Н.-
dc.date.accessioned2015-03-02T13:10:39Z-
dc.date.available2015-03-02T13:10:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationShanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрануuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148-
dc.descriptionВажнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества.uk_UK
dc.description.abstractThe most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectbakery productsuk_UK
dc.subjectmarket environmentuk_UK
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UK
dc.subjectрыночная средаuk_UK
dc.titleAnimal protein and enzumes - effective dough and bread improvesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Animal proteins and enzymes.pdf231,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.