Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shanina, O. | - |
dc.contributor.author | Domahina, M. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. | - |
dc.contributor.author | Шаніна О. | - |
dc.contributor.author | Домахіна М. | - |
dc.contributor.author | Лобачова Н. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-02T13:10:39Z | - |
dc.date.available | 2015-03-02T13:10:39Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Shanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрану | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148 | - |
dc.description | Важнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества. | uk_UK |
dc.description.abstract | The most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | bakery products | uk_UK |
dc.subject | market environment | uk_UK |
dc.subject | хлебобулочные изделия | uk_UK |
dc.subject | рыночная среда | uk_UK |
dc.title | Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Animal proteins and enzymes.pdf | 231,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.