Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Title: | Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves |
Authors: | Shanina, O. Domahina, M. Lobacheva, N. Шаніна О. Домахіна М. Лобачова Н. |
Keywords: | bakery products market environment хлебобулочные изделия рыночная среда |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Shanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрану |
Abstract: | The most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters. |
Description: | Важнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Animal proteins and enzymes.pdf | 231,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.