Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2148
Title: Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves
Authors: Shanina, O.
Domahina, M.
Lobacheva, N.
Шаніна О.
Домахіна М.
Лобачова Н.
Keywords: bakery products
market environment
хлебобулочные изделия
рыночная среда
Issue Date: 2013
Citation: Shanina O. Animal protein and enzumes - effective dough and bread improves [Електронний ресурс] / О.Shanina, М. Domahina, N. Lobacheva. - 2013. – Режим доступу: http://www.aocs.org/archives/am2013/showarea. – Заголовок с экрану
Abstract: The most important task for bakery enterprises in market environment is production of bakery products with the best quality parameters.
Description: Важнейшей задачей для хлебобулочных предприятий в рыночных условиях является производство хлебобулочных изделий с лучшими параметрами качества.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2148
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Animal proteins and enzymes.pdf231,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.