Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2186
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.contributor.author | Hurskiy, P. V. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-10T10:15:06Z | - |
dc.date.available | 2015-03-10T10:15:06Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Маренкова Т. І. Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану [Електронний ресурс] / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (22-23 травня 2014 р.). - К. : НУХТ, 2014. - С. 100-101. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2186 | - |
dc.description | The joint effect of mixed kappa-carrageenan drahleutvoryuvachiv agar, contribute a substantial change in the size of particles in solution drahleutvoryuvachiv that qualitative changes occur in functional and technological properties of a new type of jelly. | uk_UK |
dc.description.abstract | Спільний вплив змішаних драглеутворювачів капа-каррагінану з агаром, сприяють істотній зміні розмірів часток в розчині драглеутворювачів, що проявляються у якісній зміні функціонально-технологічних властивостей драглів нового типу. Совместное воздействие смешанных студнеобразователями каппа-каррагинан с агаром, способствуют существенному изменению размеров частиц в растворе студнеобразователями, проявляющиеся в качественном изменении функционально-технологических свойств желе нового типа. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НУХТ | uk_UK |
dc.subject | капа-каррагінан | uk_UK |
dc.subject | функціональні добавки | uk_UK |
dc.subject | триполіфосфат натрію | uk_UK |
dc.subject | каппа-каррагинан | uk_UK |
dc.subject | функциональные добавки | uk_UK |
dc.subject | триполифосфат натрия | uk_UK |
dc.subject | kappa-carrageenan | uk_UK |
dc.subject | functional additives | uk_UK |
dc.subject | sodium tripolyphosphate | uk_UK |
dc.title | Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследования надмолекулярной структуры раствора каппа-каррагинана | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of supramolecular structures kappa-carrageenan solution | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Т.І.Мавренкова Дослідження надмолекулярної структури розчину капа-каррагінану.pdf | 49,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.