Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2187
Title: Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії
Other Titles: Анализ жирнокислотного состава растительных жиров
Analysis of zhirnokislotnogo composition of jaboty
Authors: Болгова, Н. В.
Маренкова, Т. І.
Болгова, Н. В.
Маренкова, Т. И.
Bolgova, N. V.
Marenkova, T. І.
Keywords: мас-спектрометрія
стероїди
холестерин
масс-спектрометрия
стероиды
холестерин
mass spectrometry
steroids
cholesterol
Issue Date: 2013
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Болгова Н. В. Аналіз жирнокислотного складу рослинної олії [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Т. І. Маренкова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання . - Мелітополь : ТДАТУ, 2013. - Вип. 13. - Т. 1. - С. 80-87.
Abstract: Досліджено склад насичених і ненасичених жирних кислот у рослинних оліях за допомогою хромато-мас-спектрометрії. Проведено аналіз складу стероїдів, що дозволяє визначати джерело жиру, відрізняючи рослинні і тваринні жири за вмістом холестерину. Исследован состав насыщенных и ненасыщенных жирных кислот в растительных маслах с помощью хромато-масс-спектрометрии. Проведенный анализ состава стероидов позволяет определять источник жира, отличая растительные и животные жиры по содержанию холестерина.
Description: The composition of saturated and unsaturated fatty acids in vegetable oils using chromatography-mass spectrometry. An analysis of steroids, which allows to determine the source of fat, featuring vegetable and animal fats for cholesterol.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2187
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.