Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2015-04-07T10:47:42Z-
dc.date.available2015-04-07T10:47:42Z-
dc.date.issued2015-03-
dc.identifier.citationМогутова В.Ф. Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Програма і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції “Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції“, 24-25 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – С. 91-92uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2279-
dc.descriptionIn is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies.uk_UK
dc.description.abstractВ роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів. В работе были проведенные исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНУХТuk_UK
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UK
dc.subjectзнежирене молокоuk_UK
dc.subjectтитрована кислотністьuk_UK
dc.subjectмасова частка білкаuk_UK
dc.subjectконцентрат сывороточных белковuk_UK
dc.subjectобезжиренное молокоuk_UK
dc.subjectтитрована кислотностьuk_UK
dc.subjectмассовая часть белкаuk_UK
dc.subjectconcentrate of serum albumensuk_UK
dc.subjectfat free milkuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.subjectmass part of albumenuk_UK
dc.titleПередумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeПредпосылки использования концентрата сывороточных белков при производстве молочных продуктовuk_UK
dc.title.alternativePre-conditions of the use of concentrate of serum albumens at the production of dairiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могутова_ВФ._Передумови.pdf297,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.