Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Mogutova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-07T10:47:42Z | - |
dc.date.available | 2015-04-07T10:47:42Z | - |
dc.date.issued | 2015-03 | - |
dc.identifier.citation | Могутова В.Ф. Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Програма і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції “Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції“, 24-25 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – С. 91-92 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2279 | - |
dc.description | In is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів. В работе были проведенные исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НУХТ | uk_UK |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UK |
dc.subject | знежирене молоко | uk_UK |
dc.subject | титрована кислотність | uk_UK |
dc.subject | масова частка білка | uk_UK |
dc.subject | концентрат сывороточных белков | uk_UK |
dc.subject | обезжиренное молоко | uk_UK |
dc.subject | титрована кислотность | uk_UK |
dc.subject | массовая часть белка | uk_UK |
dc.subject | concentrate of serum albumens | uk_UK |
dc.subject | fat free milk | uk_UK |
dc.subject | acidity | uk_UK |
dc.subject | mass part of albumen | uk_UK |
dc.title | Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Предпосылки использования концентрата сывороточных белков при производстве молочных продуктов | uk_UK |
dc.title.alternative | Pre-conditions of the use of concentrate of serum albumens at the production of dairies | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Могутова_ВФ._Передумови.pdf | 297,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.