Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2279
Title: | Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів |
Other Titles: | Предпосылки использования концентрата сывороточных белков при производстве молочных продуктов Pre-conditions of the use of concentrate of serum albumens at the production of dairies |
Authors: | Могутова, Валентина Федорівна Могутова, Валентина Федоровна Mogutova, Valentyna |
Keywords: | концентрат сироваткових білків знежирене молоко титрована кислотність масова частка білка концентрат сывороточных белков обезжиренное молоко титрована кислотность массовая часть белка concentrate of serum albumens fat free milk acidity mass part of albumen |
Issue Date: | Mar-2015 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Могутова В.Ф. Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова // Програма і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції “Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції“, 24-25 березня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – С. 91-92 |
Abstract: | В роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів. В работе были проведенные исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов. |
Description: | In is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2279 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Могутова_ВФ._Передумови.pdf | 297,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.