Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2288
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкромада, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorШкромада, Оксана Ивановна-
dc.contributor.authorShkromada, Oksana-
dc.date.accessioned2015-04-15T06:22:43Z-
dc.date.available2015-04-15T06:22:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШкромада О. І. Аналіз мікробної забрудненості свиногосподарств та мікробіологічний моніторинг вирощування поросят [Електронний ресурс] / О. І. Шкромада // Науково-технічний бюлетень ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15. - № 2, 3. - С. 148-153.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2288-
dc.descriptionThis paper presents the results of microbial contamination research enterprises of Ukraine among the number of pigs of different age groups. It is proved that the pig farms in the shop farrowing often found Escherichia - 65% of staphylococci - 15%, streptococci - 12% clostridia - 4% and other microorganisms - 4%. The number of E. coli in the shops rearing was less compared to shop farrowing, and was - 56%, the percentage of coccoid forms did not change (staphylococci - 12%, streptococci - 16%) are not allocated Clostridium, Yersinia - 7%.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені результати мікробної забрудненості дослідних господарств України серед поголів’я свиней різних вікових груп. Доведено, що в свиногосподарствах у цеху опоросу найчастіше виявляли ешерихії – 65 %, стафілококів – 15 %, стрептококів – 12 %, клостридій – 4 % та інші види мікроорганізмів – 4 %. Кількість кишкової палички у цехах дорощування була меншою, порівняно з цехом опоросу, і склала – 56 %, відсоток кокових форм не змінився (стафілококів – 12 %, стрептококів – 16 %), не виділялись клостридії, ієрсиній – 7 %. В статье приведены результаты микробной загрязненности опытных хозяйств Украины среди поголовья свиней различных возрастных групп. Доказано, что в свиногосподарствах в цеху опороса чаще виявляли эшерихий - 65 %, стафилококков - 15 %, стрептококков - 12%, клостридий - 4% и другие виды микроорганизмов - 4%. Количество кишечной палочки в цехах доращивания было меньше по сравнению с цехом опороса, и составляло - 56%, процент кокковых форм не изменился (стафилококков - 12%, стрептококков - 16%), не выделялись клостридии, иерсиний - 7%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмікробна забрудненістьuk_UK
dc.subjectсвиніuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectмикробная загрязненностьuk_UK
dc.subjectсвиньиuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectмicrobial contaminationuk_UK
dc.subjectpigsuk_UK
dc.subjectmicro-organismsuk_UK
dc.titleАналіз мікробної забрудненості свиногосподарств та мікробіологічний моніторинг вирощування поросятuk_UK
dc.title.alternativeАнализ микробной загрязненности свинохозяйств и микробиологический мониторинг выращивания поросят.uk_UK
dc.title.alternativeAnalysis microbial contamination of pig farms and microbiological monitoring growing pigletsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкромада О.І. Аналіз мікробної забрудненості.pdf212 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.