Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗубко, Н. В.-
dc.contributor.authorЗубко, Н. В.-
dc.contributor.authorZubko, N. V.-
dc.date.accessioned2012-09-06T16:17:17Z-
dc.date.available2012-09-06T16:17:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗубко Н. В. Фізико-хімічні показники м’яса дикої водоплавної дичини Слобожанського регіону в залежності від терміну зберігання [Електронний ресурс] / Н. В.Зубко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 3(26). – С. 62-65.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/231-
dc.descriptionPhysical and chemical indexes over of meat of wild and domestic waterfowl are brought in the article. It is set that meat of wild waterfowl behaves to high-quality dietary foods and contains less fat on 18-20%, on 0.1-8% squirrel, moistures on 20.0-20.2%, an ash is more on 0.2-0.5%, ЛЖК- on 2.0-2.2%, Acid and перекисное number less than at domestic waterfowl. The physical and chemical indexes of meat of wild waterfowl in 72 hour practically do not change by comparison to fresh meat.ru_RU
dc.description.abstractВ статті приведені фізико-хімічні показники м’яса дикої та домашньої водоплавної птиці. Встановлено, що м`ясо дикої водоплавної птиці відноситься до високоякісних дієтичних продуктів і містить на 18-20% меньше жиру, на 0.1-8% білка, вологі на 20.0-20.2%, золи на 0.2-0.5% більше, ЛЖК – на 2.0-2.2 %, перекісне число меньше ніж у домашньої водоплавної птиці. Фізико-хімічні показники м’яса дикої водоплавної птиці через 72 години практично не змінюються в порівнянні зі свіжим м’ясом. Слобожанского региона в зависимости от срока хранения. В статье приведены физико-химические показатели мяса дикой и домашней водоплавающей птицы. Установлено, что мясо дикой водоплавающей птицы относится к высококачественным диетическим продуктам и содержит на 18-20% меньше жира, на 0.1-8% белка, влаги на 20.0-20.2%, золы больше на 0.2-0.5%, ЛЖК- на 2.0-2.2%, Кислотное и перекисное число меньше чем у домашней водоплавающей птицы. Физико-химические показатели мяса дикой водоплавающей птицы через 72 часа практически не изменяются в сравнении со свежим мясом.ru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectм’ясо промислової птиціru_RU
dc.subjectптахівництвоru_RU
dc.subjectмясо промышленной птицыru_RU
dc.subjectптицеводствоru_RU
dc.titleФізико-хімічні показники м’яса дикої водоплавної дичини Слобожанського регіону в залежності від терміну зберіганняru_RU
dc.title.alternativeФизико-химические показатели мяса дикой водоплавающей птицы Слобожанского региона в зависимости от срока храненияru_RU
dc.title.alternativePhysical and chemical indexes of meat of wild waterfowl Slobozhansky regionru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
464.pdf172,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.