Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2328
Назва: Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання
Інші назви: Модификация технологии питьевого пастеризованного молока с долговременным сроком хранения.
Modification of technology of the drinkable pasteurized milk with an of long duration expiration date
Автори: Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Маshkin, Mykola
Mogutova, Valentyna
Ключові слова: молоко пастеризоване
технологічні процеси
термостійкість
молоко пастеризованное
технологические процессы
термостойкость
milk is pasteurized
technological processes
heat-resistance
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В.Ф. Могутова / Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Харків, 2013. - Вип. 140. - С. 11-19.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння та запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання. В статье исследованы изменения физико-химических, микробиологических и органолептических показателей молока в зависимости от разных режимов пастеризации, установлена термостойкость молока от общего бактериального обсеменения и предложена модификация технологической схемы молока питьевого пастеризованного с целью изготовления продукта с продленным сроком хранения.
Опис: This paper investigates changes in physic-chemical, microbiological and organoleptic characteristics of milk according to the different modes of pasteurization, milk is installed thermal resistance of the total bacterial contamination and proposed modification of the flow sheet drinking pasteurized milk in order to produce a product with extended shelf life.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2328
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І. Модифікація технології.PDF275,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.