Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2405
Назва: Теоретичні аспекти соціально-економічного прогнозування
Інші назви: Теоретические аспекты социально-экономического прогнозирования
Автори: Стоянець, Наталія Валеріївна
Стоянец, Наталья Валерьевна
Stoyanets, Nataliya Valerievna
Ключові слова: соціально-економічний розвиток
регіональна політика
процес прогнозування
социально-экономическое развитие
региональная политика
процесс прогнозирования
socio-economic development
regional policy
forecasting process
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Стоянець Н. В. Теоретичні аспекти соціально-економічного прогнозування [Електронний ресурс] / Н. В. Стоянець.
Короткий огляд (реферат): Трансформаційні процеси в кожній країні і світовому співтоваристві ставлять нові вимоги до обґрунтування вибору шляхів розвитку майбутнього, які відображаються в політиці, стратегіях, програмах і планах розвитку. У планах розвитку важливе місце належить методам прогнозування, які ґрунтуються на створенні якісної і всебічної інформаційно-аналітичної бази даних про сучасний стан і попередні тенденції змін економічних, соціальних, екологічних та інших процесів у внутрішньому і зовнішньому середовищі країн.
Опис: Трансформационные процессы в каждой стране и мировом сообществе ставят новые требования к обоснованию выбора путей развития будущего, которые отражаются в политике, стратегиях, программах и планах развития. В планах развития важное место принадлежит методам прогнозирования, которые основываются на создании качественной и всесторонней информационно-аналитической базы данных о современном состоянии и предыдущие тенденции изменений экономических, социальных, экологических и других процессов во внутренней и внешней среде стран.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2405
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стоянець Н.В. Теоретичні аспекти.pdf368,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.