Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443
Title: | Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба |
Other Titles: | Обоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлеба |
Authors: | Лобачова, Н. Л. Шаніна, О. М. Лобачёва, Н. Л. Шанина, О. Н. Lobacheva, N. L. Shanina, O. N. |
Keywords: | хлібопекарська продукція трансглютаміназа способи тістоведення хлебопекарная продукция трансглютаминаза способы тестоведения |
Issue Date: | 13-Oct-2014 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Лобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77. |
Abstract: | Якість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення. |
Description: | Качество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обґрунтування режимів тістоведення.pdf | 367,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.