Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443
Title: Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба
Other Titles: Обоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлеба
Authors: Лобачова, Н. Л.
Шаніна, О. М.
Лобачёва, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Lobacheva, N. L.
Shanina, O. N.
Keywords: хлібопекарська продукція
трансглютаміназа
способи тістоведення
хлебопекарная продукция
трансглютаминаза
способы тестоведения
Issue Date: 13-Oct-2014
Publisher: НУХТ
Citation: Лобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77.
Abstract: Якість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення.
Description: Качество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Обґрунтування режимів тістоведення.pdf367,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.