Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443| Назва: | Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба |
| Інші назви: | Обоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлеба |
| Автори: | Лобачова, Н. Л. Шаніна, О. М. Лобачёва, Н. Л. Шанина, О. Н. Lobacheva, N. L. Shanina, O. N. |
| Ключові слова: | хлібопекарська продукція трансглютаміназа способи тістоведення хлебопекарная продукция трансглютаминаза способы тестоведения |
| Дата публікації: | 13-жов-2014 |
| Видавництво: | НУХТ |
| Бібліографічний опис: | Лобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77. |
| Короткий огляд (реферат): | Якість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення. |
| Опис: | Качество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Обґрунтування режимів тістоведення.pdf | 367,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.