Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2445| Назва: | Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов |
| Інші назви: | Практика та перспективи застосування ферменту трансглютаміназа для регулювання властивостей борошняних продуктів |
| Автори: | Лобачева, Н. Л. Зверев, В. А. Алексенко, В. А. Шанина, О. Н. Лобачова, Н. Л. Звєрєв, В. О. Алексенко, В. А. Шаніна, О. М. |
| Ключові слова: | ферментные препараты трансглютаминаза безглютеновые продукты ферментні препарати трансглютаміназа безглютенові продукти |
| Дата публікації: | 2014 |
| Видавництво: | АТУ |
| Бібліографічний опис: | Лобачева Н. Л. Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачева, В. А. Зверев, В. А. Алексенко, О. Н. Шанина // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : международная научно-практическая конференция, (16-17 октября 2014 г.). - Алматы : АТУ, 2014. - С. 148. |
| Короткий огляд (реферат): | Ферменты широко применяются в различных отраслях промышленности, а достижения современной энзимологии ещё значительнее расширили возможности применения ферментов, и в первую очередь, в медицине и пищевой промышленности. |
| Опис: | Ферменти широко застосовуються в різних галузях промисловості, а досягнення сучасної ензимології ще значніше розширили можливості застосування ферментів, і в першу чергу, в медицині і харчовій промисловості. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2445 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Практика и перспективы применения.pdf | 3,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.