Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2446
Title: | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста |
Other Titles: | Изучение влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние белков мучного теста |
Authors: | Шаніна, О. М. Лобачова, Н. Л. Шанина, О. Н. Лобачёва, Н. Л. Shanina, O. N. Lobacheva, N. L. |
Keywords: | трансглютаміназа желатин безглютенові борошняні вироби трансглютаминаза желатин безглютеновые мучные изделия |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | Шаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці ОНАХТ. - Сер. "Технічні науки" / Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Вип. 44. - Т. 1. - С. 135-139. |
Abstract: | У статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача борошняного тіста для хлібобулочних виробів. |
Description: | The article describes the technological and scientific aspects of the enzyme transglutaminase (ТГ) as structure-flour dough for bakery products. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2446 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вивчення впливу... Одеса, 2013.pdf | 679,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.