Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2446
Title: Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста
Other Titles: Изучение влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние белков мучного теста
Authors: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Лобачёва, Н. Л.
Shanina, O. N.
Lobacheva, N. L.
Keywords: трансглютаміназа
желатин
безглютенові борошняні вироби
трансглютаминаза
желатин
безглютеновые мучные изделия
Issue Date: 2013
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: Шаніна О. М. Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова // Наукові праці ОНАХТ. - Сер. "Технічні науки" / Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Вип. 44. - Т. 1. - С. 135-139.
Abstract: У статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача борошняного тіста для хлібобулочних виробів.
Description: The article describes the technological and scientific aspects of the enzyme transglutaminase (ТГ) as structure-flour dough for bakery products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2446
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вивчення впливу... Одеса, 2013.pdf679,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.