Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2478
Назва: Содержание токсичных элементов и гистамина в мясе карпов, пораженных Aeromonas hydrophila
Інші назви: Вміст токсичних елементів і гістаміну в м'ясі коропів, уражених Aeromonas hydrophila.
The content of toxic elements and histamine in carp meat infected with Aeromonas hydrophila
Автори: Петров, Роман Викторович
Петров, Роман Вікторович
Petrov, Roman Viktorovich
Ключові слова: карп
гистамин
качество
короп
гістамін
Сarp
histamine
quality
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Петров Р. В. Содержание токсичных элементов и гистамина в мясе карпов, поражённых Aeromonas hydrophila [Електронний ресурс] / Р. В. Петров // Lucrari Stiintifice : Medicina veterinara, (Chisinau, г. Кишинёв, Молдова). - Кишинёв, 2014. - Vol. 40. - C. 177-179.
Короткий огляд (реферат): В этой статье подана информация о содержании токсичных веществ и гистамина в мясе карпа на разных степенях поражения аэромонозом. Установлено, что содержание тяжелых металлов не меняется от уровня поражения аэромоноза, и количество гистамина увеличивается с уровнем поражения рыбы. У цій статті інформація наведена на вміст токсичних речовин і гістаміну в м'ясі коропа на різних ступенях ураження аеромонозом. Встановлено, що вміст важких металів не змінюється від рівня ураження аеромонозу, і кількість гістаміну збільшується з рівнем ураження риби.
Опис: In this article information is resulted on the exposure of toxic matters and histamine in meat of carp at the different degrees of defeat of aeromonosis. It is set that maintenance of heavy metals does not change from the level of defeat of aeromonosis, and the amount of histamines increases with the level of defeat of fish.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2478
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петров Р. В. Содержание токсичных элементов.pdf228,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.