Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2487
Назва: Влияние состава белков молока коров на его биологическую ценность
Інші назви: Вплив складу білків молока корів на його біологічну цінність
Автори: Приходько, Н. Ф.
Приходько, М. Ф.
Prikhodko, N. F.
Ключові слова: украинская бурая молочная порода
качественные показатели молока
селекция молочного скота
українська бура молочна порода
якісні показники молока
селекція молочної худоби
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Приходько Н. Ф. Влияние состава белков молока коров на его биологическую ценность [Електронний ресурс] / Н. Ф. Приходько. - Беларусь : БСХА, 2015.
Короткий огляд (реферат): Сегодня селекция молочного скота должна идти не только по пути увеличения показателей продуктивности скота, но и в направлении приближения качественных показателей молока к потребностям человека. Особенно решение этой задачи актуально при создании новых пород и типов молочного скота.
Опис: Сьогодні селекція молочної худоби повинна йти не тільки шляхом збільшення показників продуктивності худоби, а й в напрямку наближення якісних показників молока до потреб людини. Особливо рішення цієї задачі актуальне при створенні нових порід і типів молочної худоби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2487
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько Н.Ф. Влияние состава белков молока коров.pdf158,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.