Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХмельничий, Л. М.-
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorАлєксєйцева, А. Г.-
dc.contributor.authorБендрик, Ю. О.-
dc.contributor.authorФедорчатенко, І. О.-
dc.contributor.authorДєхтяров, О. О.-
dc.contributor.authorХмельничий, Л. М.-
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorАлексейцева, А. Г.-
dc.contributor.authorБендрик, Ю. О.-
dc.contributor.authorФедорчатенко, И. О.-
dc.contributor.authorДехтяров, О. О.-
dc.contributor.authorKhmel'nichiy, L. M.-
dc.contributor.authorSalogub, A. N.-
dc.contributor.authorAlekseyceva, A. G.-
dc.contributor.authorBendrik, Yu. A.-
dc.contributor.authorFedorchatenko, I. A.-
dc.contributor.authorDekhtyarov, A. A.-
dc.date.accessioned2015-06-09T07:43:49Z-
dc.date.available2015-06-09T07:43:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationХмельничий Л. М. Показники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порід [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, А. Г. Алексейцева [та ін.] // Матеріали Міжнар. наук-практ. конф. “Сучасні технології у тваринництві та їх адаптація до світових вимог” // Науково-технічний бюлетень, №100 / Інститут тваринництва УААН. – Харків, 2009. – С. 468-473.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2528-
dc.descriptionThe results of researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of the specialized meat breeds – Aberdeen-Angus, light aquitanian and again created Ukrainian bleak-and-write and brown sucklings breeds appraised on the modern stage of selection on the indexes of control backwall in age eighteen months with the detailed study of morphological composition of anatomic parts of carcasses.uk_UK
dc.description.abstractНаведено результати досліджень з вивчення забійних та м’ясних якостей бугайців спеціалізованих м’ясних порід – абердин-ангуської, світлої аквітанської та новостворених українських чорно-рябої та бурої молочних порід оцінених на сучасному етапі селекції за показниками контрольного забою у віці вісімнадцяти місяців з досконалим вивченням морфологічного складу анатомічних частин туш. Приведены результаты исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков специализированных мясных пород – абердин-ангуской, светлой аквитанской и вновь созданных украинских черно-пестрой и бурой молочных пород оцененных на современном этапе селекции по показателям контрольного забоя в возрасте восемнадцати месяцев с детальным изучением морфологического состава анатомических частей туш.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherІнститут тваринництва УААНuk_UK
dc.subjectпородаuk_UK
dc.subjectякість тушіuk_UK
dc.subjectпородаuk_UK
dc.subjectкачество тушиuk_UK
dc.subjectbreeduk_UK
dc.subjectquality of carcassuk_UK
dc.titleПоказники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порідuk_UK
dc.title.alternativeПоказатели качества говядины полученной от бычков специализированных мясных и молочных породuk_UK
dc.title.alternativeIndexes of quality of beef got from of bull-calves of the specialized meat and milks breedsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.