Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хмельничий, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Салогуб, А. М. | - |
dc.contributor.author | Алєксєйцева, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Бендрик, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Федорчатенко, І. О. | - |
dc.contributor.author | Дєхтяров, О. О. | - |
dc.contributor.author | Хмельничий, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Салогуб, А. М. | - |
dc.contributor.author | Алексейцева, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Бендрик, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Федорчатенко, И. О. | - |
dc.contributor.author | Дехтяров, О. О. | - |
dc.contributor.author | Khmel'nichiy, L. M. | - |
dc.contributor.author | Salogub, A. N. | - |
dc.contributor.author | Alekseyceva, A. G. | - |
dc.contributor.author | Bendrik, Yu. A. | - |
dc.contributor.author | Fedorchatenko, I. A. | - |
dc.contributor.author | Dekhtyarov, A. A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-09T07:43:49Z | - |
dc.date.available | 2015-06-09T07:43:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Хмельничий Л. М. Показники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порід [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, А. Г. Алексейцева [та ін.] // Матеріали Міжнар. наук-практ. конф. “Сучасні технології у тваринництві та їх адаптація до світових вимог” // Науково-технічний бюлетень, №100 / Інститут тваринництва УААН. – Харків, 2009. – С. 468-473. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2528 | - |
dc.description | The results of researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of the specialized meat breeds – Aberdeen-Angus, light aquitanian and again created Ukrainian bleak-and-write and brown sucklings breeds appraised on the modern stage of selection on the indexes of control backwall in age eighteen months with the detailed study of morphological composition of anatomic parts of carcasses. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень з вивчення забійних та м’ясних якостей бугайців спеціалізованих м’ясних порід – абердин-ангуської, світлої аквітанської та новостворених українських чорно-рябої та бурої молочних порід оцінених на сучасному етапі селекції за показниками контрольного забою у віці вісімнадцяти місяців з досконалим вивченням морфологічного складу анатомічних частин туш. Приведены результаты исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков специализированных мясных пород – абердин-ангуской, светлой аквитанской и вновь созданных украинских черно-пестрой и бурой молочных пород оцененных на современном этапе селекции по показателям контрольного забоя в возрасте восемнадцати месяцев с детальным изучением морфологического состава анатомических частей туш. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Інститут тваринництва УААН | uk_UK |
dc.subject | порода | uk_UK |
dc.subject | якість туші | uk_UK |
dc.subject | порода | uk_UK |
dc.subject | качество туши | uk_UK |
dc.subject | breed | uk_UK |
dc.subject | quality of carcass | uk_UK |
dc.title | Показники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порід | uk_UK |
dc.title.alternative | Показатели качества говядины полученной от бычков специализированных мясных и молочных пород | uk_UK |
dc.title.alternative | Indexes of quality of beef got from of bull-calves of the specialized meat and milks breeds | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хмельничий+. Якісні показники яловичини... Конфер.Харків ІТ 9-10 листоп. 2009 р..pdf | 190,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.