Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2528
Title: | Показники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порід |
Other Titles: | Показатели качества говядины полученной от бычков специализированных мясных и молочных пород Indexes of quality of beef got from of bull-calves of the specialized meat and milks breeds |
Authors: | Хмельничий, Л. М. Салогуб, А. М. Алєксєйцева, А. Г. Бендрик, Ю. О. Федорчатенко, І. О. Дєхтяров, О. О. Хмельничий, Л. М. Салогуб, А. М. Алексейцева, А. Г. Бендрик, Ю. О. Федорчатенко, И. О. Дехтяров, О. О. Khmel'nichiy, L. M. Salogub, A. N. Alekseyceva, A. G. Bendrik, Yu. A. Fedorchatenko, I. A. Dekhtyarov, A. A. |
Keywords: | порода якість туші порода качество туши breed quality of carcass |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Інститут тваринництва УААН |
Citation: | Хмельничий Л. М. Показники якості яловичини одержаної від бугайців спеціалізованих м’ясних та молочних порід [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, А. Г. Алексейцева [та ін.] // Матеріали Міжнар. наук-практ. конф. “Сучасні технології у тваринництві та їх адаптація до світових вимог” // Науково-технічний бюлетень, №100 / Інститут тваринництва УААН. – Харків, 2009. – С. 468-473. |
Abstract: | Наведено результати досліджень з вивчення забійних та м’ясних якостей бугайців спеціалізованих м’ясних порід – абердин-ангуської, світлої аквітанської та новостворених українських чорно-рябої та бурої молочних порід оцінених на сучасному етапі селекції за показниками контрольного забою у віці вісімнадцяти місяців з досконалим вивченням морфологічного складу анатомічних частин туш. Приведены результаты исследований по изучению убойных и мясных качеств бычков специализированных мясных пород – абердин-ангуской, светлой аквитанской и вновь созданных украинских черно-пестрой и бурой молочных пород оцененных на современном этапе селекции по показателям контрольного забоя в возрасте восемнадцати месяцев с детальным изучением морфологического состава анатомических частей туш. |
Description: | The results of researches are resulted on the study of for slaughter and meat qualities of bull-calves of the specialized meat breeds – Aberdeen-Angus, light aquitanian and again created Ukrainian bleak-and-write and brown sucklings breeds appraised on the modern stage of selection on the indexes of control backwall in age eighteen months with the detailed study of morphological composition of anatomic parts of carcasses. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2528 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Хмельничий+. Якісні показники яловичини... Конфер.Харків ІТ 9-10 листоп. 2009 р..pdf | 190,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.