Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНагорная, Людмила Владимировна-
dc.contributor.authorНагорна, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorNagorna, Ludmila Vladimirovna-
dc.date.accessioned2015-06-09T10:40:06Z-
dc.date.available2015-06-09T10:40:06Z-
dc.date.issued2014-05-14-
dc.identifier.citationНагорна Л. В. Органические кислоты как составляющая в рационах продуктивной птицы [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорная // Молодежь и аграрная наука XXI века: проблемы и перспективы : материалы V Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, (14-16 мая 2014 г.). - Курск : Изд-во Курской гос. с.-х. академии, 2014. - С. 134-136.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2532-
dc.descriptionIn the article are specified data regarding the introduction of the diet of birds of organic acids and its impact on productivity indicators.uk_UK
dc.description.abstractВ статье указаны данные относительно введения в рацион птицы органических кислот и влиянии этого на продуктивные показатели. В статті вказано дані щодо введення в раціон птиці органічних кислот та впливові цього на продуктивні показники. Аннотация.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherКурская государственная сельскохозяйственная академияuk_UK
dc.subjectптицаuk_UK
dc.subjectорганические кислотыuk_UK
dc.subjectптицяuk_UK
dc.subjectорганічні кислотиuk_UK
dc.subjectfowluk_UK
dc.subjectorganic acidsuk_UK
dc.titleОрганические кислоты как составляющая в рационах продуктивной птицыuk_UK
dc.title.alternativeОрганічні кислоти як складова в раціонах продуктивної птиці.uk_UK
dc.title.alternativeOrganic acids as a component in the diets of productive poultryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нагорна Л. В. Органические кислоты как составляющая.pdf353,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.