Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2532
Назва: Органические кислоты как составляющая в рационах продуктивной птицы
Інші назви: Органічні кислоти як складова в раціонах продуктивної птиці.
Organic acids as a component in the diets of productive poultry
Автори: Нагорная, Людмила Владимировна
Нагорна, Людмила Володимирівна
Nagorna, Ludmila Vladimirovna
Ключові слова: птица
органические кислоты
птиця
органічні кислоти
fowl
organic acids
Дата публікації: 14-тра-2014
Видавництво: Курская государственная сельскохозяйственная академия
Бібліографічний опис: Нагорна Л. В. Органические кислоты как составляющая в рационах продуктивной птицы [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорная // Молодежь и аграрная наука XXI века: проблемы и перспективы : материалы V Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, (14-16 мая 2014 г.). - Курск : Изд-во Курской гос. с.-х. академии, 2014. - С. 134-136.
Короткий огляд (реферат): В статье указаны данные относительно введения в рацион птицы органических кислот и влиянии этого на продуктивные показатели. В статті вказано дані щодо введення в раціон птиці органічних кислот та впливові цього на продуктивні показники. Аннотация.
Опис: In the article are specified data regarding the introduction of the diet of birds of organic acids and its impact on productivity indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2532
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нагорна Л. В. Органические кислоты как составляющая.pdf353,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.