Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2613
Title: Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів
Other Titles: Изучение физико-химических свойств мягкого сыра, изготовленного с применением нетрадиционных ингредиентов.
The study of the physicochemical properties of soft cheese produced using non-traditional ingredients
Authors: Обозна, Маргарита Василівна
Прасол, Дмитро Юрійович
Обозная, Маргарита Васильевна
Прасол, Дмитрий Юрьевич
Obozna, Margarita Vasilivna
Prasol, Dmitro Yuriyivich
Keywords: м’який сирний продукт
подрібнений концентрат ядра арахісу
кукурудзяне борошно
мягкий сырный продукт
измельченный концентрат ядра арахиса
кукурузная мука
soft cheese product
powdered concentrate peanut kernels
corn flour
Issue Date: 2014
Citation: Обозна М. В. Вивчення фізико-хімічних властивостей м’якого сиру, виготовленого із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. Ю. Прасол // Технологический аудит и резервы производства : международный научный журнал. - Харків : НИП ЧП "Технологический Центр", 2014. - Вип. 5/2 (19). - С. 14-17.
Abstract: Вдосконалена технологія м’якого сирного продукту основана на використанні сухого знежиреного молока, з частковою його заміною на подрібнений концентрат арахісового ядра та борошно кукурудзяне, з використанням рафінованої, дезодорованої соняшникової олії. Проведено дослідження фізико-хімічних властивостей удосконаленого продукту. Удосконалений продукт дозволить розширити асортимент дешевої сирної продукції. Усовершенствованная технология мягкого сырного продукта основана на использовании сухого обезжиренного молока, с частичной его заменой на измельченный концентрат арахисового ядра и муки кукурузной, с использованием рафинированного, дезодорированного подсолнечного масла. Проведено исследование физико-химических свойств усовершенствованного продукта. Усовершенствованный продукт позволит расширить ассортимент дешевой сырной продукции.
Description: Enhanced soft cheese product is based on the use of skimmed milk with partial replacement of its concentrate on crushed peanut kernels and corn flour, using refined, deodorized sunflower oil. A study of the physico-chemical properties of the improved product. Improved product will expand the range of cheap cheese products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2613
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.