Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2629
Назва: | Research ir spectra pectins and gels on their basis |
Інші назви: | Дослідження іч-спектрів пектинів і гелів на їх основі Исследования ик-спектров пектинов и гели на их основе |
Автори: | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Prasol, Dmitro Krapyvnytska, Irina Kuznetsova, T. Перцевой, Федір Всеволодович Прасол, Дмитро Крапівницька, Ірина Кузнєцова, Т. Перцевой, Федор Всеволодович Прасол, Дмитрий Кропивницкая, Ирина Кузнецова, Т. |
Ключові слова: | pectin IR-spectra пектин ІЧ-спектри пектин ИК-спектры |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Pertsevoy F.V. Research ir spectra pectins and gels on their basis [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, D. Prasol, I. Krapyvnytska, T. Kuznetsova // Journal of EcoAgriTourism. – Brasov, Romania, 2013. – С. 18-22. |
Короткий огляд (реферат): | Studied the IR-spectra high-ester (CE=62-66%) and of low-ester (CE=31-36%) apple pectin in solid phase. In order to delect differences in structure formation of these pectin studied the IR spectra of films of dry gels (system-pectin –sugar-citric acid). Comparison of the obtained IR spectra of dried gels from high-ester and low- ester apple pectins showed that for the first mentioned pectin formed a solid gel structure. Вивчені ІЧ-спектри високого-ефіру (КЕ=62-66%) і низького-ефіру (КЕ=31-36%) яблучного пектину в твердій фазі. Метою видалення відмінності в структурі освіти цих пектин вивчені ІЧ-спектри плівок сухих гелів (в системі пектин–цукор-кислота лимонна харчова). Порівняння отриманих спектрів висушених гелів з високою і низькою Естер - яблуках вміст пектинів показали, що для вперше згадується пектин формується міцна структура гелю. |
Опис: | Изучены ИК-спектры высокого-эфира (КЭ=62-66%) и низкого-эфира (КЭ=31-36%) яблочного пектина в твердой фазе. В целях удаления различия в структуре образования этих пектин изучены ИК-спектры пленок сухих гелей (в системе пектин–сахар-кислота лимонная пищевая). Сравнение полученных ИК-спектров высушенных гелей с высокой и низкой Эстер - яблоках содержание пектинов показали, что для впервые упоминается пектин формируется прочная структура геля. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2629 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 3,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.