Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2660
Title: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Other Titles: Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионной типа на структурно-механические показатели продукта творожного.
Study of the content of plant type filler emulsion on the structural and mechanical properties of cheese fermented milk product
Authors: Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Гурский, Петр Васильевич
Обозная, Маргарита Васильевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Biduk, Dmitro Olegovich
Gursky, Petro Vasilovich
Obozna, Margarita Vasilivna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Keywords: рослинний наповнювач емульсійного типу
сир кисломолочний
растительный наполнитель эмульсионного типа
творог
vegetable filler emulsion type
cottage cheese
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Citation: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного [Електронний ресурс] / Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - Х., 2014. - Вип. 152. - С. 267-273.
Abstract: Наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням. Приведены исследования по влиянию содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра семян подсолнечника на структурно-механические показатели продукта сырного кисломолочного с его использованием.
Description: Рresented research on the impact of plant filler content type emulsion based kernel sunflower seeds on the structural and mechanical properties of the product cottage cheese with its use.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2660
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.