Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2661
Title: Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Other Titles: Исследование влияния рецептурных компонентов на температуру тепловой обработки пасты закусочной.
Investigation of the influence of prescription components the temperature of the pasta cooking diner
Authors: Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Обозна, Маргарита Василівна
Гурский, Петр Васильевич
Перцевой, Федор Всеволодович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Обозная, Маргарита Васильевна
Gursky, Petro Vasilovich
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Biduk, Dmitro Olegovich
Obozna, Margarita Vasilivna
Keywords: паста закусочна
сир кисломолочний
паста бар
творог
pasta snack
cottage cheese
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Citation: Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Перцевой Ф. В., Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260.
Abstract: Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінованої дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти закусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності. Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированного и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической устойчивости белковой основы пасты от ее влагоудерживающей способности.
Description: The influence of the concentration of low-fat cottage cheese, oil and refined deodorized agar at temperature heat treatment pasta diner. The dependence of the thermal stability of the protein feed foundations of its water-retaining capacity.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2661
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.