Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2667
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-07T10:51:44Z | - |
dc.date.available | 2015-07-07T10:51:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Праці. - Мелітополь: ТДАТУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 226-234. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2667 | - |
dc.description | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | биологически активные вещества | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | carotene | uk_UK |
dc.subject | biological active substances | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.title | Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах | uk_UK |
dc.title.alternative | Применение бета-каротина в качестве натурального красителя в колбасных продуктах. | uk_UK |
dc.title.alternative | The use of beta-carotene as a natural dye in sausages products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника.pdf | 445,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.