Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.date.accessioned2015-07-07T10:51:44Z-
dc.date.available2015-07-07T10:51:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Праці. - Мелітополь: ТДАТУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 226-234.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2667-
dc.descriptionThis work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectбиологически активные веществаuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectcaroteneuk_UK
dc.subjectbiological active substancesuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.titleЗастосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктахuk_UK
dc.title.alternativeПрименение бета-каротина в качестве натурального красителя в колбасных продуктах.uk_UK
dc.title.alternativeThe use of beta-carotene as a natural dye in sausages productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника.pdf445,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.