Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2667| Title: | Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах |
| Other Titles: | Применение бета-каротина в качестве натурального красителя в колбасных продуктах. The use of beta-carotene as a natural dye in sausages products |
| Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Bozhko, Natalia Vladimirovna Tishchenko, Vasily Ivanovich |
| Keywords: | каротин біологічно активні речовини ковбаса каротин биологически активные вещества колбаса carotene biological active substances sausage |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
| Citation: | Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Праці. - Мелітополь: ТДАТУ, 2015. - Вип. 15. - Т. 1. - С. 226-234. |
| Abstract: | Дану роботу присвячено розробці варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину із метою збагачення м’ясних продуктів антиоксидантними речовинами. Данная работа посвящена разработке вареных колбас с применением красителя натурального происхождения масляного раствора бета-каротина с целью обогащения мясных продуктов антиоксидантными веществами. |
| Description: | This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2667 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника.pdf | 445,75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.