Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2668
Title: Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней
Other Titles: Уменьшение потерь живой массы и сохранения качества мяса в процессе транспортировки и забоя свиней.
The reducing loss of body weight and preserving of meat quality during transport and slaughter pigs
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: свинина
якість м’яса
забійна маса
свинина
качество мяса
убойная маса
pork
quality of meat
carcass mass
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней [Електронний ресурс] : звіт про виконання науково-дослідної роботи / Н. В. Божко, В. І. Тищенко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с.
Abstract: Проведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы.
Description: Conducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668
Appears in Collections:Звіти з науково-дослідної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси.pdf455,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.