Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2671
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Николай Федорович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Mykola Fedorovych-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2015-07-08T08:28:35Z-
dc.date.available2015-07-08T08:28:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составом [Електронний ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Н. Ф. Перцевой, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания − 2014 : материалы Международной VIII научно-практической конференции, (25-27 ноября 2014 г.) : сборник научных трудов. - Саратов : ФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ", 2014. - С. 265-267.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2671-
dc.descriptionРroposed, science-based and developed a new method for producing soft cheese product based on skimmed milk and enriched with herbal additives - concentrate peanut kernels and corn flour.uk_UK
dc.description.abstractПредложен, научно-обоснован и разработан новый способ получения сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока и обогащенного растительными добавками − концентратом ядра арахиса и мукой кукурузной. Запропонований, науково-обгрунтований і розроблений новий спосіб отримання сирного продукту м'якого на основі сухого знежиреного молока і збагаченого рослинними добавками - концентратом ядра арахісу і борошном кукурудзяним.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО "Саратовский ГАУ"uk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахисаuk_UK
dc.subjectмука кукурузнаяuk_UK
dc.subjectсирний продукт м'якийuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра арахісуuk_UK
dc.subjectборошно кукурудзянеuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectconcentrate peanut kernelsuk_UK
dc.subjectcorn flouruk_UK
dc.titleПерспективы разработки сырного продукта мягкого с комбинированным рецептурным составомuk_UK
dc.title.alternativeПерспективи розробки сирного продукту м'якого з комбінованим рецептурним складом.uk_UK
dc.title.alternativeРrospects for the development of the cheese product soft with combined formulationsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Перспективы разработки сырного продукта.pdf72,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.