Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorНовожицька, Ю. В.-
dc.contributor.authorМарченко, А. М.-
dc.contributor.authorЄфімова, O. М.-
dc.contributor.authorРотаєнко, Ю.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorНовожицкая, Ю. В.-
dc.contributor.authorМарченко, А. Н.-
dc.contributor.authorЕфимова, O. Н.-
dc.contributor.authorРотаенко, Ю.-
dc.contributor.authorKasianchuk, V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O.-
dc.contributor.authorNovogitskaja, U.-
dc.contributor.authorMarchenko, A.-
dc.contributor.authorEfimova, O.-
dc.contributor.authorRotaenko, Y.-
dc.date.accessioned2015-07-13T08:52:46Z-
dc.date.available2015-07-13T08:52:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, Ю. В. Новожицька [та ін.]. - К. : Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, 2014. - 34 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2676-
dc.descriptionGuidelines on the application of traceability for food safety in the food chain designed for officials who oversee the production of foodstuffs and food to meet the requirements of food law, specialist regional, provincial, district and inter-district specialized government laboratories Veterinary Medicine, Faculty of Postgraduate students education, scholars, teachers and students of higher educational institutions III - IV accreditation specialty "Veterinary Medicine".uk_UK
dc.description.abstractМетодичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу розраховані на офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам харчового законодавства, спеціалістів регіональних, обласних, районних та міжрайонних спеціалізованих державних лабораторій ветеринарної медицини, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації зі спеціальності "Ветеринарна медицина". Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи рассчитаны на официальных лиц, осуществляющих контроль производства продовольственного сырья и пищевых продуктов на соответствие требованиям пищевого законодательства, специалистов региональных, областных, районных и межрайонных специализированных государственных лабораторий ветеринарной медицины, слушателей факультетов последипломного обучения, научных работников, преподавателей и студентов высших учебных заведений III - IV уровней аккредитации по специальности "Ветеринарная медицина".uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherДержавний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизиuk_UK
dc.subjectпростежуваністьuk_UK
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UK
dc.subjectхарчовий ланцюгuk_UK
dc.subjectпрослеживаемостьuk_UK
dc.subjectбезопасность пищевых продуктовuk_UK
dc.subjectпищевая цепьuk_UK
dc.subjecttraceabilityuk_UK
dc.subjectfood safetyuk_UK
dc.subjectfood chainuk_UK
dc.titleМетодичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгуuk_UK
dc.title.alternativeМетодические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи.uk_UK
dc.title.alternativeGuidelines on the application of traceability for food safety in the food chainuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.