Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2676
Title: | Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу |
Other Titles: | Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи. Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain |
Authors: | Касянчук, В. В. Бергілевич, О. М. Новожицька, Ю. В. Марченко, А. М. Єфімова, O. М. Ротаєнко, Ю. Касянчук, В. В. Бергилевич, А. Н. Новожицкая, Ю. В. Марченко, А. Н. Ефимова, O. Н. Ротаенко, Ю. Kasianchuk, V. Berhilevych, O. Novogitskaja, U. Marchenko, A. Efimova, O. Rotaenko, Y. |
Keywords: | простежуваність безпечність харчових продуктів харчовий ланцюг прослеживаемость безопасность пищевых продуктов пищевая цепь traceability food safety food chain |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи |
Citation: | Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, Ю. В. Новожицька [та ін.]. - К. : Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, 2014. - 34 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу розраховані на офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам харчового законодавства, спеціалістів регіональних, обласних, районних та міжрайонних спеціалізованих державних лабораторій ветеринарної медицини, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації зі спеціальності "Ветеринарна медицина". Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи рассчитаны на официальных лиц, осуществляющих контроль производства продовольственного сырья и пищевых продуктов на соответствие требованиям пищевого законодательства, специалистов региональных, областных, районных и межрайонных специализированных государственных лабораторий ветеринарной медицины, слушателей факультетов последипломного обучения, научных работников, преподавателей и студентов высших учебных заведений III - IV уровней аккредитации по специальности "Ветеринарная медицина". |
Description: | Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain designed for officials who oversee the production of foodstuffs and food to meet the requirements of food law, specialist regional, provincial, district and inter-district specialized government laboratories Veterinary Medicine, Faculty of Postgraduate students education, scholars, teachers and students of higher educational institutions III - IV accreditation specialty "Veterinary Medicine". |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2676 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.