Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorЄфімова, О. М.-
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorСкляр, О. І.-
dc.contributor.authorКустуров, В. Б.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorЕфимова, О. Н.-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorСкляр, А. И.-
dc.contributor.authorКустуров, В. Б.-
dc.contributor.authorKasianchuk, V.-
dc.contributor.authorEfimova, O.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O.-
dc.contributor.authorSklуar, O.-
dc.contributor.authorKusturov, V.-
dc.date.accessioned2015-07-13T11:05:19Z-
dc.date.available2015-07-13T11:05:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВетеринарно-санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш та санітарних умов їх виробництва [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Єфімова, О. М. Бергілевич [та ін.] // Science Rise (РИНЦ (Россия) та ін. : науковий журнал. - 2015. - № 1 /3 (6). - С. 49-55.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2678-
dc.descriptionDetermined that number of bacteria family Enterobacteriaceae and total bacterial count (TBC) on the surfaces of beef carcasses depends on the level of sanitation in slaughterhouses, the season, the place of sampling swabs. Established that given an adequate level of sanitation after slaughter bacterial family Enterobacteriaceae on the surface of the carcass averaged, after skinning 3,22 ± 0,7 Log CFU / cm2, and after evisceration - 3,37 ± 0,7 Log CFU / cm2.uk_UK
dc.description.abstractВизначено, що кількість бактерій родини Enterobacteriaceae та показник КМАФАнМ на поверхнях туш яловичини залежать від рівня санітарії на забійних підприємствах, від пори року, від місця відбору проб. Встановлено, що за умови належного рівня санітарії кількість бактерій родини Enterobacteriaceae на поверхні туші в середньому становила: після зняття шкури 3,22±0,7 Log КУО/см2, а після нутрування – 3,37±0,7 Log КУО/см2. Определено, что количество бактерий семейства Enterobacteriaceae и показатель КМАФАнМ на поверхностях тушь говядины зависят от уровня санитарии на убойных предприятиях, от времени года, от места отбора проб. Установлено, что при условии надлежащего уровня санитарии количество бактерий семейства Enterobacteriaceae на поверхности туши в среднем составляла: после снятия шкуры 3,22 ± 0,7 Log КОЕ / см2, а после нутровки - 3,37 ± 0,7 Log КОЕ / см2.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectяловичі тушіuk_UK
dc.subjectсанітаріяuk_UK
dc.subjectмікробіологічні критеріїuk_UK
dc.subjectговяжьи тушиuk_UK
dc.subjectсанитарияuk_UK
dc.subjectмикробиологические критерииuk_UK
dc.subjectbeef carcassesuk_UK
dc.subjectsanitationuk_UK
dc.subjectmicrobiological criteriauk_UK
dc.titleВетеринарно-санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш та санітарних умов їх виробництваuk_UK
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарный контроль микробиологических показателей говяжьих туш и санитарных условий их производства.uk_UK
dc.title.alternativeVeterinary and sanitary control of microbiological parametrs of beef carcasses and sanitary conditions of their productionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.