Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2682
Назва: Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів
Інші назви: Актуальность использования мяса перепелов в технологиях диетических пищевых продуктов.
The relevance of the use of technology in quail meat diet food
Автори: Косолапова, А. В.
Євлаш, В. В.
Гриньова, Д. В.
Косолапова, А. В.
Евлаш, В. В.
Гринёва, Д. В.
Kosolapova, A. V.
Yevlash, V. V.
Hrynova, D. V.
Ключові слова: перепел
м’ясо
дієтичні продукти
перепел
мясо
диетические продукты
quail
meat
diet products
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Косолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] /А. В. Косолапова, В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів у 2014-2015 н.р., (2 квітня 2015 р.). - Харків, 2015.
Короткий огляд (реферат): Використання м’яса птиці у виробництві м’ясних продуктів досить поширене. Основним видом птиці, м’ясо якої переробляють є курка. Тоді як для виробництва дієтичних продуктів та продуктів дитячого харчування було б більш корисно використовувати м’ясо перепелів. Використання м’яса з покращеним хімічним складом дає можливість створити дійсно корисний і новий функціональний продукт. Доцільним є використання м’яса перепелів, яке збагачене вітаміном Е за рахунок різного вмісту його у раціоні. Нами пропонується використовувати таке м’ясо саме у паштетах, тому що доведено, саме вітамін Е регулює антиоксидантну здатність різних систем. Использование мяса птицы в производстве мясных продуктов достаточно распространено. Основным видом птицы, мясо которой перерабатывают есть курица. Тогда как для производства диетических продуктов и продуктов детского питания было бы более полезно использовать мясо перепелов. Использование мяса с улучшенным химическим составом позволяет создать действительно полезный и новый функциональной продукт. Целесообразно использование мяса перепелов, которое обогащено витамином Е за счет разного содержания его в рационе. Нами предлагается использовать такое мясо именно в паштетах, потому что доказано, именно витамин Е регулирует антиоксидантную способность различных систем.
Опис: The use of poultry meat in meat products is quite common. The main type of poultry meat which is processed chicken. While for the production of health food and baby food would be more useful to use quail meat. Use meat with improved chemical composition makes it possible to create a truly useful and functional new product. It makes sense to use quail meat, which is enriched with vitamin E due to its different content in the diet. We proposed to use the meat with paste, as shown, it regulates vitamin E antioxidant ability of different systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2682
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косолапова А. Актуальність використання м’яса перепелів.pdf190,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.