Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-15T10:33:58Z | - |
dc.date.available | 2015-07-15T10:33:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. В. Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, (26-27 березня 2015 р.). - Сер. "Технічні та сільськогосподарські науки". - Вінниця : ВНАУ, 2015. - С. 14-16. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2691 | - |
dc.description | Thus, when designing meat products pre-specified composition and properties, you should consider the relationship of the activity index of the water level with the use of table salt and acidity of meat - depends on microbiological safety and economic performance. | uk_UK |
dc.description.abstract | Таким чином, при проектуванні м'ясних продуктів заздалегідь заданого складу і властивостей, слід враховувати взаємозв'язок показника активності води з рівнем використання харчової кухонної солі і кислотністю фаршу - від цього залежать мікробіологічна безпека та економічні показники. Таким образом, при проектировании мясных продуктов заранее заданного состава и свойств, следует учитывать взаимосвязь показателя активности воды с уровнем использования пищевой поваренной соли и кислотностью фарша - от этого зависит микробиологическая безопасность и экономические показатели. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Вінницький національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | кислотність | uk_UK |
dc.subject | сіль | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | кислотность | uk_UK |
dc.subject | соль | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | acidity | uk_UK |
dc.subject | salt | uk_UK |
dc.title | Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние активной кислотности и воды на технологический процесс производства мясных колбас. | uk_UK |
dc.title.alternative | The influence of active acidity and water for the technological process of production of meat sausages | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В. Вплив активної кислотності та води на технологічний процес.pdf | 95,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.