Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2015-07-15T10:33:58Z-
dc.date.available2015-07-15T10:33:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, (26-27 березня 2015 р.). - Сер. "Технічні та сільськогосподарські науки". - Вінниця : ВНАУ, 2015. - С. 14-16.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2691-
dc.descriptionThus, when designing meat products pre-specified composition and properties, you should consider the relationship of the activity index of the water level with the use of table salt and acidity of meat - depends on microbiological safety and economic performance.uk_UK
dc.description.abstractТаким чином, при проектуванні м'ясних продуктів заздалегідь заданого складу і властивостей, слід враховувати взаємозв'язок показника активності води з рівнем використання харчової кухонної солі і кислотністю фаршу - від цього залежать мікробіологічна безпека та економічні показники. Таким образом, при проектировании мясных продуктов заранее заданного состава и свойств, следует учитывать взаимосвязь показателя активности воды с уровнем использования пищевой поваренной соли и кислотностью фарша - от этого зависит микробиологическая безопасность и экономические показатели.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectкислотністьuk_UK
dc.subjectсільuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectкислотностьuk_UK
dc.subjectсольuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.subjectacidityuk_UK
dc.subjectsaltuk_UK
dc.titleВплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасuk_UK
dc.title.alternativeВлияние активной кислотности и воды на технологический процесс производства мясных колбас.uk_UK
dc.title.alternativeThe influence of active acidity and water for the technological process of production of meat sausagesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.