Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2695
Назва: Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас
Інші назви: Пути увеличения сроков хранения сырокопченых колбас.
Ways to increase the shelf life of smoked sausages
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: сирокопчені
активність води
кислотність
сырокопченые
активность воды
кислотность
smoked sausage
water activity
acidity
Дата публікації: 24-бер-2015
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015 р.). - К.: НУХТ, 2015. - С. 478-480.
Короткий огляд (реферат): Досліджуючи модельний яловичий фарш встановили, що поряд з кількістю солі на величину показника активності води істотно впливає і рівень активної кислотності. Також встановлено, що можливим шляхом підвищення стійкості сирокопчених ковбас при зберіганні є також застосування більш жорстких режимів термічної обробки та сучасні пакувальні матеріали з регульованими газовими середовищами або вакуумуванням. Исследуя модельный говяжий фарша установили, что наряду с количеством соли на величину показателя активности воды существенно влияет и уровень активной кислотности. Также установлено, что возможным путем повышения устойчивости сырокопченых колбас при хранении является также применение более жестких режимов термической обработки и современные упаковочные материалы с регулируемыми газовыми средами или вакуумированием.
Опис: Exploring a model of ground beef found that along with the amount of salt on the value of the water activity significantly impacted by the level of active acidity. Also found that one possible way of enhancing the sustainability of smoked sausages during storage is also a more rigid regimes of heat treatment and modern packaging materials with controlled gas environments or vacuum.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2695
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.