Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2695
Title: | Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас |
Other Titles: | Пути увеличения сроков хранения сырокопченых колбас. Ways to increase the shelf life of smoked sausages |
Authors: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Keywords: | сирокопчені активність води кислотність сырокопченые активность воды кислотность smoked sausage water activity acidity |
Issue Date: | 24-Mar-2015 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Болгова Н. В. Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015 р.). - К.: НУХТ, 2015. - С. 478-480. |
Abstract: | Досліджуючи модельний яловичий фарш встановили, що поряд з кількістю солі на величину показника активності води істотно впливає і рівень активної кислотності. Також встановлено, що можливим шляхом підвищення стійкості сирокопчених ковбас при зберіганні є також застосування більш жорстких режимів термічної обробки та сучасні пакувальні матеріали з регульованими газовими середовищами або вакуумуванням. Исследуя модельный говяжий фарша установили, что наряду с количеством соли на величину показателя активности воды существенно влияет и уровень активной кислотности. Также установлено, что возможным путем повышения устойчивости сырокопченых колбас при хранении является также применение более жестких режимов термической обработки и современные упаковочные материалы с регулируемыми газовыми средами или вакуумированием. |
Description: | Exploring a model of ground beef found that along with the amount of salt on the value of the water activity significantly impacted by the level of active acidity. Also found that one possible way of enhancing the sustainability of smoked sausages during storage is also a more rigid regimes of heat treatment and modern packaging materials with controlled gas environments or vacuum. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2695 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В. Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас.pdf | 112,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.