Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2744
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorMogutova, Valentyna-
dc.date.accessioned2015-08-31T10:45:19Z-
dc.date.available2015-08-31T10:45:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМогутова В. Ф. Возможность использования сывороточных белков при производстве нежирного творога [Електронний ресурс] / Пищевые технологии и биотехнологии : ХIV Международной конференции молодых ученых, (7-9 апреля 2015 г.) / Казанский национальный исследовательский технологический университет. - Казань : КНИТУ, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2744-
dc.descriptionIn is process there were the conducted researches of influence of doses of concentrate of serum albumens (СSA) on the physical and chemical indexes of fat free milk, as raw material for dairies.uk_UK
dc.description.abstractВ работе были проведены исследования влияния доз концентрата сывороточных белков (КСБ) на органолептические, физико-химические показатели обезжиренного молока, как сырья для молочных продуктов. В роботі були проведені дослідження впливу доз концентрату сироваткових білків (КСБ) на органолептичні, фізико-хімічні показники знежиреного молока, як сировини для молочних продуктів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherКазанский национальный исследовательский технологический университетuk_UK
dc.subjectконцентрат сывороточных белковuk_UK
dc.subjectобезжиренное молокоuk_UK
dc.subjectмассовая часть белкаuk_UK
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UK
dc.subjectзнежирене молокоuk_UK
dc.subjectмасова частка білкаuk_UK
dc.subjectconcentrate of serum albumensuk_UK
dc.subjectfat free milkuk_UK
dc.subjectmass part of albumenuk_UK
dc.titleВозможность использования сывороточных белков при производстве нежирного творогаuk_UK
dc.title.alternativeМожливість використання сироваткових білків при виробництві нежирного сиру.uk_UK
dc.title.alternativePossibility of the use of serum albumens at the production of un fat curduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.