Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2761
Title: Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
Other Titles: Исследование влияния солей кальция и калия различной природы на прочность гелей каппа-карагинана.
The influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa carrageenan gels
Authors: Гурський, П. В.
Маренкова, Т. І.
Бідюк, Д. О.
Перцевий, Ф. В.
Гурский, П. В.
Маренкова, Т. И.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Hurskiy, P. V.
Marenkova, T. I.
Bidyuk, D. O.
Pertsevoy, F. V.
Keywords: каппа-карагінан
синерезис
солі кальцію та калію
каппа-каррагинан
синерезис
соли кальция и калия
kappa carrageenan
syneresis
calcium and potassium
Issue Date: 2014
Publisher: НПП ЧП "Технологический Центр"
Citation: Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Science Rise : Міжнародний науковий журнал / НПП ЧП "Технологический Центр". - Х., 2014. - http://dx.doi.org/10.15587/2313-8416.
Abstract: Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.
Description: The influence of certain organic and mineral salts of potassium and calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded mass concentration of some calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2761
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.