Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2761
Title: | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану |
Other Titles: | Исследование влияния солей кальция и калия различной природы на прочность гелей каппа-карагинана. The influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa carrageenan gels |
Authors: | Гурський, П. В. Маренкова, Т. І. Бідюк, Д. О. Перцевий, Ф. В. Гурский, П. В. Маренкова, Т. И. Бидюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Hurskiy, P. V. Marenkova, T. I. Bidyuk, D. O. Pertsevoy, F. V. |
Keywords: | каппа-карагінан синерезис солі кальцію та калію каппа-каррагинан синерезис соли кальция и калия kappa carrageenan syneresis calcium and potassium |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | НПП ЧП "Технологический Центр" |
Citation: | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Science Rise : Міжнародний науковий журнал / НПП ЧП "Технологический Центр". - Х., 2014. - http://dx.doi.org/10.15587/2313-8416. |
Abstract: | Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. |
Description: | The influence of certain organic and mineral salts of potassium and calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded mass concentration of some calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2761 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гурський П. В. Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану.pdf | 291,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.