Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2762
Назва: | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану |
Інші назви: | Исследование влияния ионов кальция и калия на характеристики прочности гелей каппа-каррагинана. The influence of calcium and potassium in strength characteristics kappa-carrageenan jelly |
Автори: | Маренкова, Т. І. Гурський, П. В. Бідюк, Д. О. Перцевий, Ф. В. Маренкова, Т. И. Гурский, П. В. Бидюк, Д. О. Перцовой, Ф. В. Marenkova, T. I. Gursky, P. V. Bidyuk, D. O. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | капа-каррагінан мінеральні солі полісахаридні гелі каппа-каррагинан минеральные соли полисахаридные гели kappa-carrageenan mineral salts polysaccharide gel |
Дата публікації: | 14-тра-2015 |
Бібліографічний опис: | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : збірник тез : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (14 травня 2015 р.). - Х. : ХДУХТ, 2015. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання в складі желе для солодких і солоних страв на основі каппа-карагінану. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. |
Опис: | The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Reasonably certain mass concentration of calcium salts for use in jelly, sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2762 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Маренкова Т. І. Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану.pdf | 126,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.