Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2762
Title: Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану
Other Titles: Исследование влияния ионов кальция и калия на характеристики прочности гелей каппа-каррагинана.
The influence of calcium and potassium in strength characteristics kappa-carrageenan jelly
Authors: Маренкова, Т. І.
Гурський, П. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевий, Ф. В.
Маренкова, Т. И.
Гурский, П. В.
Бидюк, Д. О.
Перцовой, Ф. В.
Marenkova, T. I.
Gursky, P. V.
Bidyuk, D. O.
Pertsevoy, F. V.
Keywords: капа-каррагінан
мінеральні солі
полісахаридні гелі
каппа-каррагинан
минеральные соли
полисахаридные гели
kappa-carrageenan
mineral salts
polysaccharide gel
Issue Date: 14-May-2015
Citation: Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : збірник тез : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (14 травня 2015 р.). - Х. : ХДУХТ, 2015.
Abstract: Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання в складі желе для солодких і солоних страв на основі каппа-карагінану. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.
Description: The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Reasonably certain mass concentration of calcium salts for use in jelly, sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2762
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.