Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2777
Title: Методи зберігання і консервування м’ясних консервів
Other Titles: Методы хранения и консервирования мясных консервов
Authors: Душина, В. О.
Приходько, М. Ф.
Душина, В. А.
Приходько, Н. Ф.
Keywords: метод консервування
термін зберігання
м'ясні продукти
метод консервирования
срок хранения
мясные продукты
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Душина В. О. Методи зберігання і консервування м’ясних консервів [Електронний ресурс] / В. О. Душина, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 86.
Abstract: Харчування було, є і залишатиметься на найближчий час єдиним тотальним і перманентним засобом задоволення потреб організму людини у поживних речовинах, які компенсують його витрати на рухливу, розумову, емоційну та інші складові життєдіяльності. Здавна у багатьох народів існували способи заготовки їжі про запас: спочатку для себе і свого племені, а пізніше - і для спорядження армій або експедицій.
Description: Питание было, есть и будет на ближайшее время единственным полным и перманентным средством удовлетворения потребностей организма человека в питательных веществах, которые компенсируют его затраты на подвижную, умственную, эмоциональную и другие составляющие жизнедеятельности. Издавна у многих народов существовали способы заготовки пищи впрок: сначала для себя и своего племени, а позже - и для снаряжения армий или экспедиций.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2777
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.