Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧех, О. О.-
dc.contributor.authorПриходько, М. Ф.-
dc.contributor.authorЧех, А. А.-
dc.contributor.authorПриходько, Н. Ф.-
dc.date.accessioned2015-09-09T11:33:50Z-
dc.date.available2015-09-09T11:33:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781-
dc.descriptionОпределение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании.uk_UK
dc.description.abstractВизначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectякість м’ясаuk_UK
dc.subjectм’ясо забійних тваринuk_UK
dc.subjectм’ясо свинейuk_UK
dc.subjectкачество мясаuk_UK
dc.subjectмясо убойных животныхuk_UK
dc.subjectмясо свинейuk_UK
dc.titleАналіз показників якості м’яса забійних свинейuk_UK
dc.title.alternativeАнализ показателей качества мяса убойных свинейuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней.pdf71,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.