Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2781
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чех, О. О. | - |
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чех, А. А. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T11:33:50Z | - |
dc.date.available | 2015-09-09T11:33:50Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781 | - |
dc.description | Определение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании. | uk_UK |
dc.description.abstract | Визначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | якість м’яса | uk_UK |
dc.subject | м’ясо забійних тварин | uk_UK |
dc.subject | м’ясо свиней | uk_UK |
dc.subject | качество мяса | uk_UK |
dc.subject | мясо убойных животных | uk_UK |
dc.subject | мясо свиней | uk_UK |
dc.title | Аналіз показників якості м’яса забійних свиней | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ показателей качества мяса убойных свиней | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней.pdf | 71,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.