Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2781
Title: | Аналіз показників якості м’яса забійних свиней |
Other Titles: | Анализ показателей качества мяса убойных свиней |
Authors: | Чех, О. О. Приходько, М. Ф. Чех, А. А. Приходько, Н. Ф. |
Keywords: | якість м’яса м’ясо забійних тварин м’ясо свиней качество мяса мясо убойных животных мясо свиней |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96. |
Abstract: | Визначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання. |
Description: | Определение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней.pdf | 71,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.