Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2781
Title: Аналіз показників якості м’яса забійних свиней
Other Titles: Анализ показателей качества мяса убойных свиней
Authors: Чех, О. О.
Приходько, М. Ф.
Чех, А. А.
Приходько, Н. Ф.
Keywords: якість м’яса
м’ясо забійних тварин
м’ясо свиней
качество мяса
мясо убойных животных
мясо свиней
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Чех О. О. Аналіз показників якості м’яса забійних свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чех, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 96.
Abstract: Визначення органолептичних, фізико-хімічних та біохімічних показників забезпечить належну ідентифікацію м’яса свиней за ознаками NOR та PSE і вирішить питання щодо його раціонального використання.
Description: Определение органолептических, физико-химических и биохимических показателей обеспечит надлежащую идентификацию мяса свиней по признакам NOR и PSE и решит вопрос о его рациональном использовании.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2781
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.