Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2782
Title: Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби
Other Titles: Консервирующее действие копчения на колбасные изделия
Authors: Нечипоренко, М. О.
Приходько, М. Ф.
Нечипоренко, М. А.
Приходько, Н. Ф.
Keywords: ковбасні вироби
копчення
колбасные изделия
копчение
Issue Date: 20-Apr-2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Нечипоренко М. О. Консервуюча дія коптіння на ковбасні вироби [Електронний ресурс] / М. О. Нечипоренко, М. Ф. Приходько // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (20-24 квітня 2015 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - В 3 т. / Т. ІІ. - Суми, 2015. - С. 101.
Abstract: Впровадження та використання «новинок» у коптінні ковбасних виробів збільшує об’єми готової продукції, знижує собівартість та покращує органолептичні характеристики готових виробів.
Description: Внедрение и использование «новинок» в копчении колбас увеличивает объемы готовой продукции, снижает себестоимость и улучшает органолептические характеристики готовых изделий.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2782
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.