Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2784Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Величко, А. І. | - |
| dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
| dc.contributor.author | Величко, А. И. | - |
| dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
| dc.date.accessioned | 2015-09-10T08:06:19Z | - |
| dc.date.available | 2015-09-10T08:06:19Z | - |
| dc.date.issued | 2014-11-01 | - |
| dc.identifier.citation | Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" [Електронний ресурс] / А. І. Величко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 17. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2784 | - |
| dc.description | Важным белковым компонентом комбикормов является мясокостная мука. Протеин такого корма полноценный по аминокислотному составу. Лизина и метионина в нем больше, чем в зерновых. Биологическая ценность белков животных кормов выше, чем растительных. Переваривание такого корма составляет 80-96%. Корма животного происхождения широко используются для балансировки рациона в количестве 5-12% питательности рациона для всех видов сельскохозяйственных животных. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Важливим білковим компонентом комбікормів є м'ясо-кісткове борошно. Протеїн такого корму повноцінний за амінокислотним складом. Лізину і метіоніну в ньому більше, ніж у зернових. Біологічна цінність білків тваринних кормів вища ніж рослинних. Перетравність такого корму складає 80-96%. Корми тваринного походження широко використовуються для балансування раціону в кількості 5-12% поживності раціону для всіх видів сільськогосподарських тварин. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
| dc.subject | тваринні корми | uk_UK |
| dc.subject | м'ясо-кісткове борошно | uk_UK |
| dc.subject | Лебединська філія ДП «Укрветсанзавод» | uk_UK |
| dc.subject | животные корма | uk_UK |
| dc.subject | мясокостная мука | uk_UK |
| dc.subject | Лебединский филиал ГП "Укрветсанзавод" | uk_UK |
| dc.title | Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" | uk_UK |
| dc.title.alternative | Пути совершенствования технологии производства кормов животного происхождения в Лебединском филиале ГП "Укрветсанзавод" | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.