Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2784| Title: | Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" |
| Other Titles: | Пути совершенствования технологии производства кормов животного происхождения в Лебединском филиале ГП "Укрветсанзавод" |
| Authors: | Величко, А. І. Приходько, М. Ф. Величко, А. И. Приходько, Н. Ф. |
| Keywords: | тваринні корми м'ясо-кісткове борошно Лебединська філія ДП «Укрветсанзавод» животные корма мясокостная мука Лебединский филиал ГП "Укрветсанзавод" |
| Issue Date: | 1-Nov-2014 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
| Citation: | Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" [Електронний ресурс] / А. І. Величко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 17. |
| Abstract: | Важливим білковим компонентом комбікормів є м'ясо-кісткове борошно. Протеїн такого корму повноцінний за амінокислотним складом. Лізину і метіоніну в ньому більше, ніж у зернових. Біологічна цінність білків тваринних кормів вища ніж рослинних. Перетравність такого корму складає 80-96%. Корми тваринного походження широко використовуються для балансування раціону в кількості 5-12% поживності раціону для всіх видів сільськогосподарських тварин. |
| Description: | Важным белковым компонентом комбикормов является мясокостная мука. Протеин такого корма полноценный по аминокислотному составу. Лизина и метионина в нем больше, чем в зерновых. Биологическая ценность белков животных кормов выше, чем растительных. Переваривание такого корма составляет 80-96%. Корма животного происхождения широко используются для балансировки рациона в количестве 5-12% питательности рациона для всех видов сельскохозяйственных животных. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2784 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.