Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2784
Title: Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод"
Other Titles: Пути совершенствования технологии производства кормов животного происхождения в Лебединском филиале ГП "Укрветсанзавод"
Authors: Величко, А. І.
Приходько, М. Ф.
Величко, А. И.
Приходько, Н. Ф.
Keywords: тваринні корми
м'ясо-кісткове борошно
Лебединська філія ДП «Укрветсанзавод»
животные корма
мясокостная мука
Лебединский филиал ГП "Укрветсанзавод"
Issue Date: 1-Nov-2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Величко А. І. Шляхи удосконалення технології виробництва кормів тваринного походження на Лебединській філії ДП "Укрветсанзавод" [Електронний ресурс] / А. І. Величко, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 17.
Abstract: Важливим білковим компонентом комбікормів є м'ясо-кісткове борошно. Протеїн такого корму повноцінний за амінокислотним складом. Лізину і метіоніну в ньому більше, ніж у зернових. Біологічна цінність білків тваринних кормів вища ніж рослинних. Перетравність такого корму складає 80-96%. Корми тваринного походження широко використовуються для балансування раціону в кількості 5-12% поживності раціону для всіх видів сільськогосподарських тварин.
Description: Важным белковым компонентом комбикормов является мясокостная мука. Протеин такого корма полноценный по аминокислотному составу. Лизина и метионина в нем больше, чем в зерновых. Биологическая ценность белков животных кормов выше, чем растительных. Переваривание такого корма составляет 80-96%. Корма животного происхождения широко используются для балансировки рациона в количестве 5-12% питательности рациона для всех видов сельскохозяйственных животных.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2784
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.