Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2785
Title: Новітні технологічні впровадження у сировиробництві
Other Titles: Новейшие технологические внедрения в сиропроизводстве
Authors: Дегтярьова, Ю. М.
Приходько, М. Ф.
Дегтярева, Ю. Н.
Приходько, Н. Ф.
Keywords: сировиробництво
нові технології переробки молока
сыропроизводство
новые технологии переработки молока
Issue Date: 1-Nov-2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві [Електронний ресурс] / Ю. М. Дегтярьова, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 21.
Abstract: У сучасному сироварінні вже активно використовують такі інноваційні рішення як застосування рідких ферментних препаратів, що дає кращі результати ніж сухий фермент, і не має побічних ефектів, та у зв’язку з сировинною проблемою, яка виражається саме у нестачі якісної сировини, нові більш «м’які» умови виробництва та відновлення сухого молока дозволяють, не зважаючи на сезонність, виробляти сири із високими показниками якості продукту.
Description: В современном сыроварении уже активно используют такие инновационные решения как применение жидких ферментных препаратов, что дает лучшие результаты чем сухой фермент, и не имеет побочных эффектов, и в связи с сырьевой проблемой, которая выражается именно в недостатке качественного сырья, новые более «мягкие» условия производства и восстановления сухого молока позволяют, несмотря на сезонность, производить сыры с высокими показателями качества продукта.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2785
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.