Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2785
Title: | Новітні технологічні впровадження у сировиробництві |
Other Titles: | Новейшие технологические внедрения в сиропроизводстве |
Authors: | Дегтярьова, Ю. М. Приходько, М. Ф. Дегтярева, Ю. Н. Приходько, Н. Ф. |
Keywords: | сировиробництво нові технології переробки молока сыропроизводство новые технологии переработки молока |
Issue Date: | 1-Nov-2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві [Електронний ресурс] / Ю. М. Дегтярьова, М. Ф. Приходько // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 21. |
Abstract: | У сучасному сироварінні вже активно використовують такі інноваційні рішення як застосування рідких ферментних препаратів, що дає кращі результати ніж сухий фермент, і не має побічних ефектів, та у зв’язку з сировинною проблемою, яка виражається саме у нестачі якісної сировини, нові більш «м’які» умови виробництва та відновлення сухого молока дозволяють, не зважаючи на сезонність, виробляти сири із високими показниками якості продукту. |
Description: | В современном сыроварении уже активно используют такие инновационные решения как применение жидких ферментных препаратов, что дает лучшие результаты чем сухой фермент, и не имеет побочных эффектов, и в связи с сырьевой проблемой, которая выражается именно в недостатке качественного сырья, новые более «мягкие» условия производства и восстановления сухого молока позволяют, несмотря на сезонность, производить сыры с высокими показателями качества продукта. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2785 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дегтярьова Ю. М. Новітні технологічні впровадження у сировиробництві.PDF | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.