Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2786
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приходько, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чех, О. О. | - |
dc.contributor.author | Приходько, Н. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чех, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T11:30:18Z | - |
dc.date.available | 2015-09-10T11:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Приходько М. Ф. Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, О. О. Чех // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 4. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2786 | - |
dc.description | Обеспечение населения полноценными и экологически чистыми мясными изделиями - одна из главных задач развития Украины на современном этапе. Колбасные изделия имеют большое значение в питании населения, а их производство является наиболее распространенным методом переработки мяса и других продуктов убоя животных в мясной промышленности. Сегодня ЗАО «Прилуцкий Птицекомбинат» ТМ «Мясолюб» - это современное, стабильное, хорошо известное на рынке мясопродуктов предприятие, которое постоянно развивается, предлагает продукцию высокого качества и динамично наращивает темпы производства. | uk_UK |
dc.description.abstract | Забезпечення населення повноцінними і екологічно чистими м’ясними виробами – одне з головних завдань розвитку України на сучасному етапі. Ковбасні вироби мають велике значення у харчуванні населення, а їх виробництво є найбільш поширеним методом переробки м'яса та інших продуктів забою тварин у м'ясній промисловості. Сьогодні ПрАТ «Прилуцький Птахокомбінат» ТМ «М’ясолюб» — це сучасне, стабільне, добре відоме на ринку м’ясопродуктів підприємство, яке постійно розвивається, пропонує продукцію найвищої якості й динамічно нарощує темпи виробництва. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | куряче м’ясо | uk_UK |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UK |
dc.subject | куриное мясо | uk_UK |
dc.subject | колбасные изделия | uk_UK |
dc.title | Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование куриного мяса при производстве вареных колбас на ЗАО "Прилуцкий Птицекомбинат" ТМ "Мясолюб" | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М. Ф. Приходько Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.