Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2786
Title: Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб"
Other Titles: Использование куриного мяса при производстве вареных колбас на ЗАО "Прилуцкий Птицекомбинат" ТМ "Мясолюб"
Authors: Приходько, М. Ф.
Чех, О. О.
Приходько, Н. Ф.
Чех, А. А.
Keywords: куряче м’ясо
ковбасні вироби
куриное мясо
колбасные изделия
Issue Date: 2014
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Приходько М. Ф. Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, О. О. Чех // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 4.
Abstract: Забезпечення населення повноцінними і екологічно чистими м’ясними виробами – одне з головних завдань розвитку України на сучасному етапі. Ковбасні вироби мають велике значення у харчуванні населення, а їх виробництво є найбільш поширеним методом переробки м'яса та інших продуктів забою тварин у м'ясній промисловості. Сьогодні ПрАТ «Прилуцький Птахокомбінат» ТМ «М’ясолюб» — це сучасне, стабільне, добре відоме на ринку м’ясопродуктів підприємство, яке постійно розвивається, пропонує продукцію найвищої якості й динамічно нарощує темпи виробництва.
Description: Обеспечение населения полноценными и экологически чистыми мясными изделиями - одна из главных задач развития Украины на современном этапе. Колбасные изделия имеют большое значение в питании населения, а их производство является наиболее распространенным методом переработки мяса и других продуктов убоя животных в мясной промышленности. Сегодня ЗАО «Прилуцкий Птицекомбинат» ТМ «Мясолюб» - это современное, стабильное, хорошо известное на рынке мясопродуктов предприятие, которое постоянно развивается, предлагает продукцию высокого качества и динамично наращивает темпы производства.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2786
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.