Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2786
Title: | Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" |
Other Titles: | Использование куриного мяса при производстве вареных колбас на ЗАО "Прилуцкий Птицекомбинат" ТМ "Мясолюб" |
Authors: | Приходько, М. Ф. Чех, О. О. Приходько, Н. Ф. Чех, А. А. |
Keywords: | куряче м’ясо ковбасні вироби куриное мясо колбасные изделия |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Приходько М. Ф. Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас на ПрАТ "Прилуцький Птахокомбінат" ТМ "М’ясолюб" [Електронний ресурс] / М. Ф. Приходько, О. О. Чех // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ, (1-8 листопада 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - В 3 т. / Т. ІІ. - С. 4. |
Abstract: | Забезпечення населення повноцінними і екологічно чистими м’ясними виробами – одне з головних завдань розвитку України на сучасному етапі. Ковбасні вироби мають велике значення у харчуванні населення, а їх виробництво є найбільш поширеним методом переробки м'яса та інших продуктів забою тварин у м'ясній промисловості. Сьогодні ПрАТ «Прилуцький Птахокомбінат» ТМ «М’ясолюб» — це сучасне, стабільне, добре відоме на ринку м’ясопродуктів підприємство, яке постійно розвивається, пропонує продукцію найвищої якості й динамічно нарощує темпи виробництва. |
Description: | Обеспечение населения полноценными и экологически чистыми мясными изделиями - одна из главных задач развития Украины на современном этапе. Колбасные изделия имеют большое значение в питании населения, а их производство является наиболее распространенным методом переработки мяса и других продуктов убоя животных в мясной промышленности. Сегодня ЗАО «Прилуцкий Птицекомбинат» ТМ «Мясолюб» - это современное, стабильное, хорошо известное на рынке мясопродуктов предприятие, которое постоянно развивается, предлагает продукцию высокого качества и динамично наращивает темпы производства. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2786 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
М. Ф. Приходько Використання курячого м’яса при виробництві варених ковбас.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.