Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2015-09-16T10:31:16Z-
dc.date.available2015-09-16T10:31:16Z-
dc.date.issued2013-11-19-
dc.identifier.citationГоловко Т. М. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. М. Головко, М. П. Головко, А. О. Геліх // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, (19 листопада 2013 р.) / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 3-9.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2795-
dc.descriptionThis article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах. Рассмотрены возможные пути промышленного выращивания двустворчатых пресноводных моллюсков семейства Anodonta. Описаны природно-климатические, биологические и технологические условия выращивания. Полученный полуфабрикат будет использоваться в ресторанных хозяйствах и специализированных перерабатывающих предприятиях.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectрибні господарстваuk_UK
dc.subjectпрісноводні двійчасті молюски родини Anodontauk_UK
dc.subjectекономічний потенціал річокuk_UK
dc.subjectрыбные хозяйстваuk_UK
dc.subjectпресноводные распашные моллюски семьи Anodontauk_UK
dc.subjectэкономический потенциал рекuk_UK
dc.titleМожливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарстваuk_UK
dc.title.alternativeВозможные пути промышленного выращивания двойных пресноводных моллюсков рода Anodonta для ресторанного хозяйстваuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.