Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2795
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-16T10:31:16Z | - |
dc.date.available | 2015-09-16T10:31:16Z | - |
dc.date.issued | 2013-11-19 | - |
dc.identifier.citation | Головко Т. М. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. М. Головко, М. П. Головко, А. О. Геліх // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, (19 листопада 2013 р.) / Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1(2). - С. 3-9. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2795 | - |
dc.description | This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах. Рассмотрены возможные пути промышленного выращивания двустворчатых пресноводных моллюсков семейства Anodonta. Описаны природно-климатические, биологические и технологические условия выращивания. Полученный полуфабрикат будет использоваться в ресторанных хозяйствах и специализированных перерабатывающих предприятиях. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | рибні господарства | uk_UK |
dc.subject | прісноводні двійчасті молюски родини Anodonta | uk_UK |
dc.subject | економічний потенціал річок | uk_UK |
dc.subject | рыбные хозяйства | uk_UK |
dc.subject | пресноводные распашные моллюски семьи Anodonta | uk_UK |
dc.subject | экономический потенциал рек | uk_UK |
dc.title | Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Anodonta для ресторанного господарства | uk_UK |
dc.title.alternative | Возможные пути промышленного выращивания двойных пресноводных моллюсков рода Anodonta для ресторанного хозяйства | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко Т. М. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків.PDF | 268,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.